FATMA TOPTAŞ KİMDİR? FATMA TOPTAŞ BİYOGRAFİSİ

Fatma Toptaş kimdir? Fatma Toptaş hangi dizilerde oynadı? Fatma Toptaş kaç yaşında? Fatma Toptaş nereli? Fatma Toptaş sevgilisi kim, göz rengi ne, kariyeri ve biyografisi hakkında bilmedikleriniz yazımızın devamında...


Fatma Toptaş 1 Ocak 1982 yılında Mersinde dünyaya gözlerini açmıştır. Burcu oğlaktır. 32 yaşındaki güzel oyuncu Fatma Toptaş sinema ve tv dizi oyuncusudur. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlamıştır. İlk başlarda konuk oyuncu olarak dizilerde rol almıştır.
Daha sonra ünlü sinema filmlerinde rol alan güzel oyuncu Fatma Toptaş şu an FOX TV yapımı olan Kiraz Mevsimi dizisinde  Sibel Korkmaz isimli karakteri canlandırmaktadır.

Fatma Toptaş Filmografisi

Fatma Toptaş Oynadığı Sinema Filmleri

Recep İvedik 2008 (Sibel)
Avanak Kuzenler 2008 (Melike)
Herkes mi Aldatır 2010 (Canan)
Ya Sonra? 2011 (Ece)

Fatma Toptaş Oynadığı Diziler

Bıçak Sırtı 2007 (Konuk Oyuncu)
Çok Özel Tim 2007
Doktorlar (Konuk Oyuncu)
Başrolde Aşk
Çocuklar Duymasın 2010 (İpek)
Hayat Devam Ediyor 2011
Cesur Hemşire 2013 (Serpil)
Gölgedekiler 2014 (Rana)
Kiraz Mevsimi 2014 (Sibel Korkmaz)