BU AKŞAM HANGİ FİLMLER VAR? (04 Ağustos 2014)



Bu Akşam Televizyonda Hangi Filmler Var? Bu Akşam Televizyonda ne var? Star hangi filmler var, Atv hangi film var, Show tv hangi film var, Kanal d bu akşam hangi film var? Fox ta bu akşam ne var?

04.09.2014 Perşembe Günün Filmleri:




15:50 Kanal 7 : Kiralık Anne

Zengin bir çift çok istediği halde çocuk sahibi olamamıştır. On yıldır evli olan çift sonunda taşıyıcı annelikte karar kılar. Emektar hizmetlileri Hayri’nin köyünden taşıyıcı annelik yapmaya uygun bir kadın bulmaya karar verirler. Uzun aramalar sonunda Zehra isimli, genç yaşta eşini kaybetmiş bir kadında karar kılınır. Zehra ve yoksul ailesi para ve daire karşılığında İstanbul’a gelmeye ikna edilir.

17:00 TV8 : Akıllı Ol

Maxwell Smart, KAOS adıyla bilinen suç örgütünün dünyayı ele geçirme planlarını çökertmekle görevlidir. ABD casus teşkilatı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin her daim istekli analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz. Her zaman sahada ajanların süperstarı, korkusuz Ajan 23’le çalışmanın hayallerini kuran Smart, ne yazık ki kimliği ifşa olmayan tek ajanla, deneyimli, sevimli ama bir o kadar da öldürücü Ajan 99’la çalışmak durumundadır. Smart ve 99 birlikte KAOS’un büyük planını ve birbirlerini keşfetmeye çok yaklaşmışken, KAOS’un kilit isimlerinden Siegfried ile yardımcısı Shtarker’in terör estirerek ceplerini doldurmak peşinde olduklarını keşfederler. Çok az saha deneyimi ve daha da az vakti olan Smart’ın, eğer günü kurtaracaksa, elindeki birkaç yüksek teknolojili casus aygıtı ve dizginlenemez coşkusuyla KAOS’u yok etmesi gerekmektedir.

17:15 Flash TV : İstanbul 79

Geçim sıkıntısı yüzünden Anadolu'dan İstanbul'a göç eden bir ailenin dramatik öyküsü aktarılıyor... Ailenin büyük oğlu Ömer tüp gaz bayiliği yapar. Bu arada bir arkadaşı vasıtasıyla karanlık işlere bulaşır. Böylece tamamen ailesinden ve işinden kopar. Aile yavaş yavaş bir dağılma sürecine girer.

19:00 TV8 : Sıkıysa Yakala

Frank Abagnale, New York'un kenar mahallelerinde yaşayan liseli bir gençtir. Frank, temelinde kötü bir kişilik olmayan ama hayal kurmayı seven bir çocuktur.Kolay yoldan para kazanmayı kafasında koyan Frank, büyük miktarlarda çek sahtekarlığı yapmaya başlar. Bunları yaparken kendisini pilot, doktor veya avukat gibi göstermektedir. Zamanla yaptığı işte uzmanlaşan Frank'in sahtekarlıkları milyonlarca dolar boyutlarına ulaşır. FBI'ın en çok aranılanlar listesine giren Frank'i yakalayıp adalete teslim etme görevi de FBI ajanı Carl Hanratty'ye düşer.

19:45 Kanal 7 : Japon İşi

Başak, iki rakip gazino sahibinin paylaşamadığı bir şarkıcıdır. Genç kadın bir gün öldürüleceğinden korktuğu için kılık değiştirip, yurt dışına kaçar. Gazinocular Başak'ı ararken, karşılarına şarkıcının bir kopyası çıkar. Bu bir robottur. Gazinoda çalışan Veysel adlı garson, Japon bir turistin gönderdiği ve şarkıcıya çok benzeyen robotu herkese Başak diye tanıtır..

19:45 Kanaltürk : Titanik 2

İlk Titanik’in denize açılmasının 100. yılında, modern ve lüks “Titanik 2” adında bir gemi daha yolculuğuna başlamak üzeredir. Her şey güvenli görünmektedir. Ancak kimsenin hesaba katamayacağı bir felaket olur ve Tsunami buzulları harekete geçirir. İlk Titanik’in kaderini tekrar yaşamamak için herkes seferber olur.

20:00 Kanal D : Sürgün

Çocukluklarından bu yana birbirlerine aşık olan Eleni ve Sedat, birlikte Edebiyat Fakültesi'nden mezun olurlar. Sedat babasını ikna eder ve Eleni'yi istemeye giderler. Ancak Eleni'nin babası Stavro bu evliliğe kesinkes karşıdır. Sorun hem iki aile arasındaki inanç farklılıkları hem de maddi uçurumdur. Tam da bu sırada Türkiye ve Yunanistan ilişkileri iyiden iyiye bozulmaya başlar ve Türk Hükümeti tarafından çıkarılan yasa gereğince Yunan vatandaşların ülkeyi terk etmesi gerekir. Bu durum başta Eleni ve Sedat arasındaki aşk olmak üzere birçok ailenin hayatını değiştirecektir.

20:00 ATV : Hızlı ve öfkeli : Tokyo Yarışı

Sean Boswell, annesi ile birlikte yaşayan asi ve mutsuz bir gençtir. En büyük tutkusu yasa dışı yapılan araba yarışlarıdır. Bu tutkusu, kendisini pek çok defa yerel yetkilerle karşı karşıya getirir, her seferinde hapse girme riski daha da artar. Annesi bu durum karşısında çok endişelidir. Oğlunun hapse girmesini engellemek için onu babasının yanına, Tokyo’ya göndermek konusunda kararlıdır. Çünkü babası askerdir ve oğlunu kontrol altında tutabilecek tek kişidir. Sean, Tokyo’da hiç tanımadığı bir kültür ile karşılaşınca daha da mutsuz olur. Ancak bir gün Twinkie ile tanışınca hayatı değişir, kendisini Tokyo’daki drift yarışlarının merkezinde bulur. Drift yarışları, sokak yarışlarından çok daha heyecanlı ve adrenalin doludur.

20:30 Star : Hababam Sınıfı Tatilde

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesi'ne gelen kız öğrencileri kabul eder. Buna çok sevinen Hababam Sınıfı, kızları tavlamak için işe koyulur. Ancak işler umdukları gibi gitmez. Kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına gelecekleri önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem'i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca'yı bulur. Mahmut Hoca'nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

21:30 TV8 : Karayip Korsanları - Siyah İncinin Laneti

Karayip Denizi’nin çapkın ve yakışıklı korsanı Kaptan Jack Sparrow için denizlerin berrak suları macera ve gizem vaat etmektedir. Ancak Siyah İnci adını verdiği gemisinin Kaptan Barbossa tarafından çalınmasıyla korsanlık hayatı bir anda alabora olur. Bu kadarla yetinmeyen vahşi Kaptan Barbossa, Port Royal kasabasına baskın düzenleyerek valinin güzel kızı Elizabeth Swann’ı kaçırır. Bu olay üzerine Elizabeth’in çocukluk arkadaşı Will Turner devreye girerek Jack ile işbirliği yapar. İngiliz Donanmasının en hızlı gemisi olarak bilinen Interceptor’un kaptanlığını alan Jack Sparrow, kızı kurtarıp gemisini geri alabilmek için yoğun girişimlere başlar. İkilinin peşinde Elizabeth’in yakışıklı ve hırslı nişanlısı Amiral Norrington vardır ve Dauntless adlı gemisiyle arkalarından gelmektedir. Interceptor ve Dauntless gemileri, esrarengiz Isla de Muerta adasına doğru yelken açarak Barbossa’nın korsanlarıyla şiddetli bir savaşa hazırlanırlar.

21:30 TV2 : Yeniden Başlamak

Wyoming’in kuzey batısındaki çiftliğinde, arkadaşı Mitch Bradley'le birlikte yaşayan Einer Gilkyson, anılarına sırtını dönmüş bir adamdır. Yıllar önce bir kaza sonucunda kaybettiği oğlunun acısını hala yüreğinde taşıyan Einer, insanlardan uzak yaşamaktadır. Sürdürdüğü bu sakin hayat, beklenmedik bir misafirle alt üst olur. Oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu gelini Jean Gilkyson, son zamanlarda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle, on bir yaşındaki kızı Griff ile çıkagelmiştir. Einar ve Jean, yıllar sonra birbirlerini anlamaya ve birlikte yaşamaya alışmaya başlarlar. Ama yeni bir sayfa açmak onlar için kolay olmayacaktır.

21:30 Kanaltürk : Barbar Conan

Conan'ın amacı, babasının ölümünden ve köyü Cimmerian'ın yok edilmesinden sorumlu olan Khalar Zym'i bulmak ve onu öldürmektir. Khalar Zym da yeniden dirilişin anahtarı olan Tamara adlı kadını bulmak için yolculuğa çıkmıştır. Conan, Tamara'yı kaçırıp, onu yem olarak kullanmaya başlayınca peşine koca bir ordu düşer. Bu süreçte yaratıklarla da savaşmak zorunda kalan Conan, kendini büyü ve kurban etme ritüellerinin ortasında bulur.

22:00 CNBC-E : Jaguar

Jean Reno’nun kariyerindeki altın yılları yaşadığı dönemde rol aldığı Le jaguar, düşmanlarından kaçmak isterken kendini Amazon’da bulan bir kumarbazın hikayesini anlatıyor. Reno, filmde Yağmur Ormanları’nı kurtarmaya çalışan bilim adamı Jean Campana’yı canlandırıyor. Patrick Bruel’in oynadığı kumarbazın, Campana ve şaman dostu Wanù tarafından seçilmiş kişi sanılmasıyla işler karışıyor.

22:30 Star TV : Metro

Bir banka soyguncusu, kendisini içeri atan polisten intikam almak için harekete geçer.

22:40 Kanal 7 : Savulun Battal Gazi Geliyor

Bizanslılar Türkleri Anadolu'dan atmak için her yeri yakıp yıkmaya başlamışlardır. Özellikle Kara Şövalye ve adamları geçtikleri köylerde kadın çocuk demeden, herkesi kılıçtan geçirmişlerdir... Bu köylerden birinde yaşayan Seyit Battal'ın da babasına ve kız kardeşine işkence yapmışlardır. Seyit Battal, Bizansların yaptığı zulmü görünce öc almaya ant içer.

23:30 TV2 : Real Fear

Real Fear: The Truth Behind the Movies, gelmiş geçmiş en popüler ve korkutucu 4 korku filminin gerçek hikayelere dayanan perde arkalarını inceliyor. Paranormal araştırmacı Katrina Weidman üç arkadaşıyla filmlerin gerçek öykülerini araştırmak üzere, görgü tanıkları ile konuşuyor ve gerçek mekanlara göz atıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder