AŞK YENİDEN DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

2015 yılı Şubat ayında ekranlara gelen komedi ve aşk dizisi özelliği ile oldukça büyük beğeni toplayan Aşk Yeniden dizisi her hafta çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy' un paylaştığı Aşk Yeniden dizisi her salı akşamı FOX TV ekranlarında.

Aşk Yeniden Dizisi Konusu

Zeynep, dik başlı güzel cesur bir kızdır. Zeynep'in babası namı değer Derin Şevket'de bir o kadar cesur, sinirli bir balıkçıdır ama Zeynep'e de çok düşkündür. Zeynep bir gün Ertan isminde bir çocukla karşılaşır ve ona aşık olur. Zeynep herkese karşı çıkarak Ertan ile birlikte Amerika'ya kaçar. Çok mutludur ama bu mutluluğu hamile olduğunu öğrenene kadar sürer çünkü Ertan, bebeği istememektedir ve Zeynep'ten bebeği aldırmasını ister.Bunun üzerine Zeynep ve Ertan kavga ederler.O günden sonra Zeynep Ertan'dan haber alamaz ama bebeği doğurur. Zeynep Amerika'da yeni doğmuş bir bebekle 8 ay dayandıktan sonra geri dönmeye karar verir. Uçakta başka bir Türkiye yolcusu Fatih ile tanışır.

Fatih, Şekercizade isimli köklü ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur. Bu yüzden annesi "Mukaddes" tarafından çok özenli ve disiplinli yetiştirilmeye çalışılmış, daha 6 yaşındayken evleneceği kız bile seçilmişti "İrem". İrem, Fatih'e çok aşıktır ama Fatih, İrem'e aşık değildir. Bu yüzden Fatih evliliğini ertelemek için Amerika'ya okumak bahanesi ile gitmiş orada bir kıza aşık olmuş ve ona evlenme teklifi etmiş ama hayır cevabı almıştır,bunun üzerine o da geri dönüş kararı alır ve uçakta başka bir çaresiz yolcu Zeynep ile tanışır.

Fatih'in Zeynep'e teklif ettiği evcilik oyunu başta ikisine de mantıklı gelse bile bu oyun onları ve ailelerini çok komik, çok enteresan ve çok zor bir duruma sokacak ama bu oyun içinde onlar aradıkları veya kaybettiklerini sandıkları gerçek aşklarını, birbirlerini çok komik maceraları ile bulacaklardır.

Aşk Yeniden Dizisi Künye

Tür : Aşk - komedi
Senaryo : Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte ve Ramazan Demirli
Yönetici: yapımcı Ali Gündoğdu
Yapımcı : İnci Gündoğdu-İsmail Gündoğdu
Mekân : İstanbul 
Gösterim süresi : 110 dk.
Yapım şirketi : Süreç Film

Aşk Yeniden Dizisi Oyuncuları

Özge Özpirinçci Zeynep Taşkın
Tamer Levent Şevket Taşkın
Tülin Oral Gülsüm Şekercizade
Lale Başar Mukaddes Şekercizade
Nilay Deniz Selin Şekercizade
Can Sipahi Orhan Günay
Yiğit-Yağız Sayın Selim Bebek
Nazlı Tosunoğlu Yadigar Günay
Orhan Alkaya Fehmi Şekercizade
Fatma Karanfil Hacer
Tevfik İnceoğlu Kamil
Mert Öner Cevat
Yakup Yavru Ethem
Didem Soydan İrem Şencan
Emre Erkan Fiber Mete
İlkem Ulugül Fadik Servermez
Sema Keçik Meryem Özer