FABRİKA KIZI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Fabrika Kızı dizisi ne zaman başlayacak? Fabrika kızı dizisi hangi kanalda? Fabrika Kızı dizisinin konusu ne? Fabrika Kızı dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? gibi soruların cevabı yazımızın devamında. 

Show TV 2015 yaz dizileri içerisine yeni dizi Fabrika Kızı ile katılacak. Haziranda başlayacak olan ve sıcak yaz akşamlarının sevlen dizisi oalağa benzeyen Fabrika Kızı dizisi konusu ve künyesi şu şekilde. 

Fabrika Kızı dizisi künyesi : 

Yapım : Organize Filmler 
Yapımcı : Sercan Çiçekoğlu, Engin Acuner 
Yönetmen : Hakan Arslan 
Senaryo : Gökhan Horzum 
Uygulayıcı Yapımcı : Sezgin Acuner 
Yayıncı Kanal : Show TV 
Oyuncular : İsmail Demirci (Ferhat), Fulya Zenginer (Aylin), Fırat Albayram (Cansın), Aydan Burhan (Muzaffer Ana), Özge Korkmaz (Nuriye), Fatih Altın (Sami), Begüm Yılmaz (Damla Gül), Sedat Bilenler (Himmet), Alayça Öztürk (Afitap), Burak Satıbol (Yetkin Birol Şimin), Alper Kadayıfçı (Yusuf Tandır), Tuğçe Karaoğlan (Asiye) 

Fabrika Kızı dizisi konusu: Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir’de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin’in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin’in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul’daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır. 

Fabrika Kızı dizisi Tanıtım Fragmanı